Etja, Olejek Eteryczny Anyżowy, 10ml,

Producent: Etja- olejki
8,90 zł
/ szt.

Łatwy zwrot towaru

Kupuj i sprawdź spokojnie w domu. W ciągu 30 dni możesz odstąpić od umowy bez podania przyczyny.
Pokaż szczegóły
30 dni na odstąpienie od umowy
Najważniejsza jest Twoja satysfakcja z zakupów. Zamówione u nas produkty możesz zwrócić w ciągu 30 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dbamy o Twoją wygodę, dlatego w naszym sklepie dokonasz zwrotu na korzystnych warunkach.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Wykazuje działanie przeciwbólowe, łagodzi wzdęcia, zaburzenia trawienne, kaszel, katar. Stosowany jest jako środek ułatwiający trawienie i wiatropędny. Jest łagodnym afrodyzjak działającym pobudzająco.

Naturalny olejek anyżowy otrzymuje się z dojrzałych owoców biedrzeńca anyżu. Olejek anyżowy stosowany jest jako środek ułatwiający trawienie i wiatropędny. Zmniejsza także napięcie mięśni gładkich, dzięki czemu zapobiega wzdęciom. Olejek anyżowy jest wykorzystywany w mieszankach przeciwkaszlowych. Olejek drażni błonę śluzową oskrzeli, zwiększa wydzielanie śluzu, upłynnia wydzielinę, przez co doskonale udrażnia drogi oddechowe. Łagodny afrodyzjak działający pobudzająco.

Wszystkie olejki eteryczne oferowane przez firmę ETJA są w 100% naturalne  

DZIAŁANIE

Przeciwbólowe, łagodzi wzdęcia, zaburzenia trawienne, kaszel, katar.

SPOSÓB UŻYCIA kąpiel masaż we własnym zakresie dodatek w pastach do zębów, lekach na przeziębienie, smakowe alkohole   dodatek do naturalnych olejów bazowych inhalacja  NUTA 

Wysoka

ZAPACH 

Orzeźwiający, słodki

KOLOR 

Bezbarwny

DOBRA KOMPOZYCJA Z OLEJKIEM 

Eukaliptusowym, pomarańczowym, lawendowym, sosnowym, z drzewa różanego, rozmarynowym.

PRZECIWSKAZANIA 

Stosować w bardzo małych ilościach, w większych może działać halucynogennie. Należy unikać kontaktu z oczami. Do użytku zewnętrznego.

PRZECHOWYWANIE 

Przechowywać w szczelnie zamkniętej butelce z ciemnego szkła w temperaturze pokojowej w miejscu niedostępnym dla dzieci.

POCHODZENIE 

Włochy. 

Zapytaj o produkt

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
Parametry techniczne:
Typ kosmetyku:
Olejek
Opinie naszych klientów
Analizujemy zanonimizowane informacje naszych użytkowników, aby np. lepiej dopasować zawartość strony do Twoich potrzeb. Strona ta korzysta również z plików cookie, aby analizować ruch na stronie. Możesz określić warunki przechowania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. Więcej przeczytasz w naszych Zasadach przetwarzania danych W Zasadach przetwarzania danych zapoznasz się również z informacją dotyczącą administratora danych osobowych zbieranych przy korzystaniu z niniejszego portalu, zasadach ich przetwarzania oraz przysługujących w związku z tym prawach osoby, której dane dotyczą.
Zamknij
pixel